Vragen? Bel: 038 750 7008  of mail met info@safetyschool.nl

BHV Opleidingen

Kleine Groepen - Altijd in de buurt - Snel je diploma

Voor Herhaling BHV

Halve dag

Voor Basis BHV

Halve dag of hele dag

Voordelig voor groepen

Grote kortingen voor groepen (incompany)

Kleine groepen

Veel persoonlijke aandacht & hoge kwaliteit.

Onze werkwijze met kleine groepen wordt heel goed ontvangen. Dat blijkt ook uit de feedback van onze BHV cursisten. Onze kleine groepen zijn de nummer 1 reden om volgend jaar weer terug te komen.

Goede interactie

Door kleine groepen is de interactie met de docent heel groot, leer je je medecursisten sneller kennen en hoef je niet alleen maar te wachten op elkaar. Je bent lekker bezig en blijft actief aan het oefenen.

Verkorting cursustijd

Door de kleine groepen kan de cursus te worden verkort, maar de kwaliteit worden behouden. Een ideale combinatie welke veel tijd en kosten bespaard.

BHV cursussen bij jou in de buurt

Bij jou op het bedrijf of op een van onze 20 lokaties.

Als je wilt geven wij de cursus bij jou op het bedrijf, bij jou thuis of in jouw plaatselijke buurthuis. Wij passen ons aan. Als de ruimte maar geschikt is om oefeningen uit te voeren en voldoende kwaliteit te garanderen.

Dat kan al vanaf 1 persoon, maar met een groep(je) kun je de kosten delen. Vanaf 5 personen is een groepscursus interessanter dan een individuele open inschrijving.

20 lokaties in Nederland

Voor losse inschrijvingen organiseren wij op 20 verschillende lokaties in Nederland BHV cursussen. Deze kan je eenvoudig via internet boeken, gewoon via onze cursusagenda.  

Alles komt aan bod

Welke variant je ook kiest: de inhoud is altijd hetzelfde

Een BHV cursus kent een vaste inhoud. Als de cursusduur langer is dan wordt de stof wat diepgaander behandeld.

Tijdens onze BHV cursussen en BHV herhalingen wordt ingegaan op:

Het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van eerste hulp, het toepassen van levensreddende handelingen, communiceren met deskundigen en aanwezigen en het ontruimen van een pand.

Praktijk en theorie

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Dat vinden wij heel belangrijk bij de BHV. Hoe meer en vaker je oefent, hoe adequater je kan optreden als er daadwerkelijk iets gebeurd. En de theorie? Die kan je snel en efficiënt volgen via internet, maar dat hoeft niet. Je hebt dan wel meer tijd om te oefenen of je kan de cursusduur verkorten.

Leren via internet, of toch niet

Niet verplicht, maar zorgt voor een korte cursus.

Leren via internet heeft veel voordelen. Wil je dat toch liever niet? Geen probleem. Ook daarin kunnen we voorzien. De theorie wordt dan tijdens de cursus gegeven. Hierdoor wordt de cursus alleen wat langer.

Wel leren via internet 

Leren via internet betekent leren in via onze beveiligde digitale leeromgeving. Door middel van video's word je door de hele BHV lesstof heen geloodst. Aan het einde van de theorie (duur: gem.  uur), doe je een online theorie examen en ontvang je een theorie certificaat.

Bespaar tijd en kosten. 

Kies je om te leren via internet? Dan hoeft de docent de theorie niet nogmaals te behandelen in de les. Dat scheelt tijd. En dus ook kosten.

Reacties van cursisten

Heel veel tevreden klanten.

Voor mij was het een hele duidelijke en uitgebreide curcus. Ook de e-learning was goed verzorgd; er zat zelfs een vleugje humor in. Ik zal de cursus zeker aanbevelen in mijn beroepssector, de binnenvaart.

Paul Metdepenningen (26-12-2014)

Prima uitleg, veel extra informatie en veel geleerd.  

- M. van Silfhout (12-12-2014)

De cursus was duidelijk en erg leerzaam, de docent was geduldig en kent zijn vak.

dhr. Clarke 22-11-2014

Snel je certificaat en een BHV pas

Officieel erkend.

Standaard krijg je na het behalen van de theorie (online leeromgeving) een theorie certificaat. Na de cursus in een halve of hele dag krijg je een erkend certificaat in de vorm van een BHV pas. Deze krijg je ook wanneer je kiest voor een NIKTA of NIBHV Certificaat.

NIBHV of Nikta?

Het is niet nodig, maar sommige van onze cursisten willen heel graag een specifiek certificaat van het NIBHV of het Nikta. Dat is niet standaard, maar regelen wij graag (op verzoek). Onze instructeurs zijn door beide organisaties geaccrediteerd, dus voor welke certificeerder je ook kiest, het kan geregeld worden.

Wij leveren - bij het behalen van de toetsen en goed uitvoeren van de verschillende verrichtingen - binnen ongeveer 2 weken na de cursus een  erkend BHV certificaat  waarmee je kunt aantonen dat je hebt deelgenomen aan de BHV cursus. 

Herhalingscursus of Basiscursus?

Beiden mogelijke in een halve dag

Onze standaard BHV cursussen zijn geschikt als BHV basis, maar zeker ook als BHV herhaling. Bij een boeking met een groep (interessant vanaf 3 a 4 personen) kunnen wij de BHV cursus helemaal op maat maken. Je kiest dan zelf wat het beste bij je past.

Op zoek naar een BHV herhaling?

Wanneer je op zoek bent naar een BHV herhalingscursus, dan is de BHV cursus in een halve dag perfect. We herhalen en oefenen dan de praktische vaardigheden uit de BHV cursus. Je krijgt toegang tot onze lesstof via internet, maar bent vrij om dit wel of niet door te nemen. 

Op zoek naar een BHV basis cursus?

Ben je op zoek naar een basis BHV en wil je daar zo min mogelijk tijd voor kwijt zijn? Dan is de BHV cursus in een halve dag een zeer goede optie. We verwachten dan wel dat je van te voren via internet de theorie hebt doorgenomen via onze digitale leeromgeving. Onze digitale leeromgeving is erg makkelijk in gebruik en geeft de lesstof weer door middel van video's.

Wel een basis cursus BHV, maar GEEN e-learning?

Heb je geen zin in leren via internet, maar wil je gewoon aanschuiven tijdens een BHV cursus en het allemaal op je af laten komen? Dan is BHV cursus in 1 dag (eendaagse BHV) een prima keuze.


BHV cursus prijzen

Voor meer informatie of een speciale aanbieding bel: 038 7507008

Groepscursus BHV

Cursus op maat - incompany

vanaf € 69 .03

per cursist
 • Tijdsduur: in overleg
 • Geschikt als basis cursus
 • Geschikt als herhaling
 • Lunch: in overleg
 • Groepsgrootte: 1 - maatwerk
 • Inzet van de digitale leeromgeving, alsmede de inhoud van de cursus is in overleg.
 • Interessant vanaf 5 cursisten

Halve dag BHV

Open inschrijving

€ 167 .00

per cursist
 • Tijdsuur: 4 uur
 • Geschikt als Basis BHV (e-learning verplicht)
 • Geschikt als herhaling BHV (e-learning niet verplicht)
 • Lunch: niet van toepasssing
 • Kleine groepen
 • Er wordt geen theorie tijdens de cursus gegevens. Je krijgt gratis toegang tot ons digitale lesmateriaal.  Bij het boeken als herhaling: digitale lesmateriaal niet verplicht. Bij het boeken als basis wel.

Hele dag BHV

Open inschrijving

€  225 .00

per cursist
 • Tijdsuur: 8 uur
 • Geschikt als basis BHV
 • Herhaling? Advies = halve dag
 • Lunch: inbegrepen
 • Kleine groepen
 • Theorie wordt tijdens de cursus gegevens. Je krijgt gratis toegang tot het digitale lesmateriaal, maar je bent niet verplicht dit door te nemen. Je kunt het wel prima gebruiken als naslagwerk.

Onze klantreferenties

Meer dan 400 succesvolle incompany trainingen per jaar


Extra opties?

Lees verder


Spectaculaire blussituaties of ontruimingen

Zo uitgebreid als jij dat wilt

Bij een "standaard" BHV cursus blussen wij met verschillende soorten blussers verschillende soorten branden. Dat doen we "gewoon" op de parkeerplaats of in de achtertuin ondertoezicht van ervaren instructeurs. In elk geval op een plek waar we wat ruimte hebben en het veilig is.

Hittegewenning, oefenscenario's en vrachtwagens

Wil je toch een keer iets anders, iets spectaculairders? Dan kunnen wij heel veel regelen. Van complete ontruimingsscenario's bij jou op locatie, tot specifieke opstellingen bij een van onze partners of zelfs een compleet ingerichte vrachtwagen die naar jou toe komt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 Neem contact op

Inzet van een Lotus Slachtoffer

Realistisch & Leuk (op aanvraag)

LOTUS staat voor landelijke opleiding tot uitbeelding van slachtoffers. Iemand die is opgeleidt om een slachtoffer te spelen dus. Elke situatie binnen de EHBO kan worden nagespeeld.

Wil je oefenen op een slachtoffer die niet meewerkt? Oefenen met iemand die spontaan een gespeelde hersenbloeding of hartaanval krijgt tijdens de les? Huur dan optioneel een LOTUS slachtoffer in.

Uiteraard regelen wij dit graag.

Neem contact op


12.000+ cursisten haalden al via ons hun diploma of certificaat.

Ben jij de volgende?

Een andere taal?

Geen probleem

Een BHV cursus in het Pools, Engels of Duits? Geen probleem. Wij kunnen hebben een groot netwerk van instructeurs en kunnen daardoor heel goed invulling geven aan een BHV cursus in een andere taal.

Let op! Onze digitale leeromgeving is vooralsnog alleen in het Nederlands beschikbaar.

BHV als teambuilding

Vraag een offerte aan.

Het is uitermate belangrijk dat een BHV ploeg goed kan samenwerken. Elkaar blind vertrouwen en een goede interactie is een basis voorwaarde voor een goed lopende BHV organisatie.

Wil jij met jouw BHV team wel eens wat anders?

Informeer dan naar de mogelijkheden voor een BHV teambuilding dag. We combineren dan de - BHV cursus / BHV herhaling - met leuke activiteiten. Deze activiteiten organiseren we geheel naar wens.

Als voorbeeld gingen we met een groepje herhalende cursisten van KPN een route lopen in en rondom Ede. In de ochtend werd de theorie gedaan, in de middag werden de cursisten het veld in gestuurd. Daar kwamen ze diverse slachtoffers en situaties tegen welke de cursisten ter plekke moesten oplossen. De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue.

Ruim 3500 bedrijven ging je voor. Boek ook een  BHV cursus via Safetyschool | Asphalia.

Zijn jullie het volgende bedrijf?

BHV cursus prijzen

Voor meer informatie of een speciale aanbieding bel: 038 7507008

Groepscursus BHV

Cursus op maat - incompany

vanaf € 69 .03

per cursist
 • Tijdsduur: in overleg
 • Geschikt als basis cursus
 • Geschikt als herhaling
 • Lunch: in overleg
 • Groepsgrootte: 1 - maatwerk
 • Inzet van de digitale leeromgeving, alsmede de inhoud van de cursus is in overleg.
 • Al interessant vanaf 5 cursisten

Halve dag BHV

Open inschrijving

€ 167 .00

per cursist
 • Tijdsuur: 4 uur
 • Geschikt als Basis BHV (e-learning verplicht)
 • Geschikt als herhaling BHV (e-learning niet verplicht)
 • Lunch: niet van toepasssing
 • Kleine groepen
 • Er wordt geen theorie tijdens de cursus gegevens. Je krijgt gratis toegang tot ons digitale lesmateriaal.  Bij het boeken als herhaling: digitale lesmateriaal niet verplicht. Bij het boeken als basis wel.

Hele dag BHV

Open inschrijving

€  225 .00

per cursist
 • Tijdsuur: 8 uur
 • Geschikt als basis BHV
 • Herhaling? Advies = halve dag
 • Lunch: inbegrepen
 • Kleine groepen
 • Theorie wordt tijdens de cursus gegevens. Je krijgt gratis toegang tot het digitale lesmateriaal, maar je bent niet verplicht dit door te nemen. Je kunt het wel prima gebruiken als naslagwerk.