Vragen? Bel: 038 750 7008 of mail met info@safetyschool.nl

EHBO Cursussen met Oranje Kruis Diploma

Officieel Oranje Kruis diploma in zeer korte tijd.

Voor Herhaling EHBO

in 1 dag

Voor Basis EHBO

in slechts 2 dagen

Voordelig voor groepen

Grote kortingen voor groepen (incompany of bij jou thuis)

EHBO opleiding met Oranje Kruis diploma in korte tijd

Slechts 2 dagen.

De grootste frustratie van de meeste EHBO-ers met een Oranje Kruis diploma is dat ze vele avonden naar de EHBO vereniging moeten om hun EHBO diploma te behalen of geldig te houden. Dat is nu verleden tijd! Naast onze standaard EHBO cursussen organiseren wij vanwege de grote vraag nu ook EHBO cursussen met een Oranje Kruis diploma. Dat heeft een groot aantal voordelen!

Verkorte cursustijd

Door de kleine groepen en een uitgekiende planning kan de EHBO cursus dratisch worden verkort. Terwijl de kwaliteit kan worden behouden. Een ideale combinatie welke veel tijd en kosten bespaard. Wij geven een basis cursus EHBO inclusief officieel Oranje Kruis examen (afgenomen door het Oranje Kruis) in slechts 2 dagen. Een herhaling kan je volgen in 1 dag of in overleg in een halve dag.


Top cursus, prima uitleg! Vooral het werken in kleine groepen is erg fijn. Daarom veel extra info mee gekregen.

Rien van Silfhout, TNT Road Express (22-12-2014)

Ik moest voor mijn sollicitatie als ambulance chauffer een EHBO cursus doen. Dit was een snelle en perfecte oplossing!

Wouter Goudriaan, Sollicitant Ambulance Chauffeur (15-12-2014)

Lokatie goed bereikbaar

Centraal in het land of bij jou op het bedrijf / thuis

Als je wilt geven wij de cursus bij jou op het bedrijf, bij jou thuis of in jouw plaatselijke kroeg. Wij passen ons aan. Als de ruimte maar geschikt is om EHBO oefeningen uit te voeren en voldoende kwaliteit kan garanderen.

De EHBO opleiding inclusief Oranje Kruis examen is al vanaf 1 persoon beschikbaar. Maar met een groep(je) kan je de kosten delen. Vanaf 5 personen is een groepscursus EHBO al interessanter dan een individuele open inschrijving.

Vaste Lokaties

Standaard organiseren wij de EHBO cursussen met Oranje Kruis diploma centraal in het land. Meestal in Utrecht. Wanneer je zelf al een groepje hebt van minimaal 3 of 4 cursisten organiseren wij de cursus in een plaats die jou past.

Oranje Kruis Boekje als lesmateriaal

Altijd de laatste versie thuisgestuurd.

Ruim voor aanvang van de cursus ontvang je van ons altijd de laatste druk van het officiele Oranje Kruis EHBO boekje. Zo kan je alle lesstof ruim voor aanvang van de cursus alvast een keer doornemen. 

Als je er prijs op stelt kan je daarnaast gratis en vrijblijvend gebruik maken van onze online leeromgeving. Dat is zeker niet verplicht. In de online leeromgeving wordt  je ondersteund met video's die aansluiten op de handelingen welke je moet verrichten tijdens de cursus en op het examen. Hierdoor heb je veel handelingen al een keer gezien. Een toevoeging aan de theorie in het Oranje Kruis boekje.

Voor onze interne organisatie heb ik mijn Oranje Kruis diploma nodig. Dit kon op snelle wijze behalen in plaats van veel avonden op cursus te gaan.

Femke de Wierd (23-11-14)

Als gastouder moest ik mij op korte termijn certificeren voor de EHBO. Safetyshool heeft mij daarbij heel goed en snel geholpen.

Pieter Vliering

Inzet van een Lotus Slachtoffer

Realistisch & Leuk

Het examens wordt afgenomen door het Oranje Kruis zelf. Tijdens dit examen worden LOTUS slachtoffers ingezet. LOTUS staat voor landelijke opleiding tot uitbeelding van slachtoffers. Een LOTUS slachtoffer is dus iemand die is opgeleidt om een slachtoffer te spelen dus. Elke situatie binnen de EHBO kan door hem of haar worden nagespeeld. Ook tijdens het officiele examen.

Daarom oefenen wij uitgebreid. Samen met een LOTUS slachtoffer en een instructeur tijdens de cursus. Bij alle basis cursussen EHBO met Oranje Kruis examen worden natuurlijk LOTUS slachtoffers ingezet om op te oefenen. Dat maakt de cursus super interactief en realistisch. Maar ook enorm leuk! Geen saaie theorie, maar handelen en vooral veel doen. Dat is natuurlijk ook waar het allemaal om gaat.

... Naast het slagen voor je Oranje Kruis diploma natuurlijk....

Neem contact op

Alle cursussen inclusief AED (Defibrillator)

En natuurlijk de gehele reanimatie.

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. Waaronder de reanimatie. Dat is een vast onderdeel van de EHBO cursus en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Dus ook in de cursus EHBO met oranje kruis diploma. 

En bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch en normaal. Tegenwoordig kan je een AED op heel veel locaties tegen komen. Het is wel zo fijn als je dan ook effectief weet te handelen en de geboden apparatuur mag gebruiken.

Wil je toevallig een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar ook in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.


Oranje Kruis diploma verlengen (Herhaling)?

Dat kan natuurlijk.

Heb je al eens een cursus EHBO gevolgd? Ben je in het bezit van een geldig Oranje Kruis diploma? Dan kan je bij ons een herhalings cursus EHBO Oranje Kruis volgen in 1 dag. Schikt de datum niet? Neem dan vooral contact op, of het mogelijk is om deel te nemen aan een van onze regulieren EHBO cursussen (halve dag). Soms is het mogelijk om tijdens deze halve dag jouw EHBO diploma van het Oranje Kruis te verlengen. 

EHBO cursus prijzen

Voor meer informatie of een speciale aanbieding bel: 038 7507008

Examen 

Oranje Kruis

Open inschrijving

vanaf275.00

per cursist
 • Tijdsduur: 1 dag
 • Optioneel leveren wij een Oranje Kruis boekje
 • Groepsgrootte: 4 - 12 cursisten
 • Lunch is inbegrepen
 • Inclusief examentraining met LOTUS slachtoffers

2 daagse Oranje Kruis

Open inschrijving

397 .00

per cursist
 • Tijdsuur: 2 dagen
 • Inclusief Oranje Kruis boek, laatste druk
 • Groepsgrootte: 4 - 12 cursisten
 • Lunch is inbegrepen op beide dagen
 • Inclusief Oranje Kruis examen
 • Inclusief oefenen met LOTUS slachtoffers

Eendaagse Herhaling

Oranje Kruis

Open inschrijving

225 .00

per cursist
 • Tijdsuur: 1 dag
 • Optioneel leveren wij een Oranje Kruis boekje
 • Groepsgrootte: 4 - 12 cursisten
 • Lunch is inbegrepen
 • Inclusief verlengen geldig Oranje Kruis diploma
 • Exclusief LOTUS slachtoffers

Vergoeding door je zorgverzekeraar

Wel zo voordelig.

Afhanklijk van je zorgverzekeraar en je gekozen
zorg-pakket kan je een vergoeding krijgen.

Cursussen die worden afgerond met een Oranje Kruis diploma worden heel vaak vergoed (of gedeeltelijk vergoed) door de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van jouw verzekeringspakket en verschilt per verzekeraar.

Tip: Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om te controleren of ze een EHBO cursus met oranje kruis diploma vergoeden.12.000+ cursisten haalden al via ons hun diploma of certificaat.

Ben jij de volgende?


Zaterdag, zondag of een avond?

Natuurlijk is dat mogelijk.

Standaard geven wij onze cursussen op werkdagen. Maar natuurlijk staan wij altijd voor je klaar! Een cursus op een zaterdag, zondag of in de avonden is dan ook zeerzeker mogelijk.

Groepscursus

Ben je met een groepje? Dan is het heel gemakkelijk te plannen. Neem contact met ons op en we gaan het allemaal voor je regelen.

Individuele inschrijving

Ben je alleen? Dan heb je 3 opties. De eerste optie is een cursus boeken voor jou alleen. Dit natuurlijk relatief duur. De tweede optie is om in overleg met onze planning een datum uit te zoeken, die dan wordt opgenomen in onze planning. De derde is een voorlopige boeking. Dat betekent dat je op een lijst gezet wordt in afwachting van andere aanmeldingen. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn, wordt de cursus definitief ingepland.

Groepscursus EHBO met Oranje Kruis diploma?

Zeer interessant vanaf 5 personen.

Een groepscursus is een geweldige manier om samen met je collega's, vriendengroep of familie een EHBO cursus te volgen. Het onderlinge vertrouwen en de gezelligheid van een bekende groep geeft direct een andere sfeer.

Voordelige optie

Daarbij komt ook nog dat een groepscursus meestal veel voordeliger is als een individuele inschrijving. Kan je een groepje bij elkaar krijgen van minimaal 4 personen en heb je een ruimte ter beschikking bij jou thuis, bij jou op het werk, in de plaatselijke kroeg of in een buurtcentrum?

Aarzel dan niet langer en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We maken de EHBO cursus dan volledig voor jou op maat. Met de certificering die jij wilt. En zelfs met een aangepaste inhoud als je dat wilt. In overleg is alles mogelijk. En geen zorgen: Wij bewaken de kwaliteit.

12.000+ cursisten haalden al via ons hun diploma of certificaat.

Ben jij de volgende?

Alleen een examen Oranje Kruis?

Natuurlijk is dat mogelijk.

Heb je al specifieke ervaring op het gebied van EHBO, of wil je alleen maar een examen doen? Dan kunnen wij dat voor je organiseren. Je sluit dan aan bij de examentraing met LOTUS slachtoffers in de ochtend. En in de middag wordt het officiele examen afgenomen door het Oranje Kruis.

Ons advies is om altijd de volledige cursus van 2 dagen te doorlopen, maar als je echt alleen het examen wilt doen is dat zeker mogelijk.

EHBO cursus prijzen

Voor meer informatie of een speciale aanbieding bel: 038 7507008

Examen 

Oranje Kruis

Open inschrijving

vanaf275.00

per cursist
 • Tijdsduur: 1 dag
 • Optioneel leveren wij een Oranje Kruis boekje
 • Groepsgrootte: 4 - 12 cursisten
 • Lunch is inbegrepen
 • Inclusief examentraining met LOTUS slachtoffers

2 daagse Cursus

Oranje Kruis
Open inschrijving

497 .00

per cursist
 • Tijdsuur: 2 dagen
 • Inclusief Oranje Kruis boek, laatste druk
 • Groepsgrootte: 4 - 12 cursisten
 • Lunch is inbegrepen op beide dagen
 • Inclusief Oranje Kruis examen
 • Inclusief oefenen met LOTUS slachtoffers

Eendaagse Herhaling

Oranje Kruis

Open inschrijving

225 .00

per cursist
 • Tijdsuur: 1 dag
 • Optioneel leveren wij een Oranje Kruis boekje
 • Groepsgrootte: 4 - 12 cursisten
 • Lunch is inbegrepen
 • Inclusief verlengen geldig Oranje Kruis diploma
 • Exclusief LOTUS slachtoffers

12.000+ cursisten haalden al via ons hun diploma of certificaat.

Ben jij de volgende?